Over Meditatim

Over Tim

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Tim den Heijer, geboren in 1992. Op dit moment schrijf ik veel blogs, maak ik podcasts en geef ik trainingen op hetgebied van ademhaling, meditatie, en bewustwording.  Daarnaast ben ik werkzaam als leidinggevende bij een wereldwijd logistiek dienstverlener als onderdeel van het Future Supply Chain Leader Program. Via beide wegen ben ik dagelijks bezig met bewustwording en leer ik uit deze mooie mix van werkzaamheden mijn lessen.

Opleiding

Ik ben opgeleid tot econoom. In Tilburg heb ik bedrijfseconomie gestudeerd, en begin 2017 ben ik afgestudeerd in de richting van Supply Chain Management. Een studie die gaat over het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Op dit moment werkzaam bij een groot logistiek dienstverlener als Supply Chain Trainee en pas de lessen van mijn trainingen en workshops dagelijks toe in de praktijk (in de drukte van een business setting met alle stress eromheen).

Daarnaast ben ik gecertificeerd meditatietrainer. De opleiding (MBE) heb ik gevolgd bij Bridgeman. Bridgeman is een organisatie die onder andere lichtwerkers opleid. Hierdoor heb ik een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van bewustwording en ben ik in staat om dit door te kunnen geven aan anderen via de trainingen en workshops.

People –> Process –> Profit

 

Mijn filosofie is de volgende: als bedrijf wil je winst maken. Dit kan zowel om euro’s gaan, maar het kan ook winst zijn in het geval van ontwikkeling en training van je mensen. Als zij beter worden, ga je als bedrijf ook beter renderen.
Het is belangrijk dat je als bedrijf dus je processen goed op orde hebt. Een optimale keten van processen zou hierbij heel erg goed helpen. Anders gezegd: als je de supply chain van het bedrijf op orde hebt, dan zal je optimaal renderen op het gebied van winstgevendheid. Daarom is supply chain management een ontzettend belangrijke tool voor elke organisatie.
Maar geen proces gaat optimaal stromen als de mensen die het moeten uitvoeren niet optimaal renderen/lekker in hun vel zitten. Dat is wat meditatie, ademhaling, concentratie en emotionele intelligentie doet. Het zorgt ervoor dat je bewust wordt van je eigen mentale processen, en je hierdoor een manier kan vinden om deze te optimaliseren. Pas dan kan je ook de processen optimaal uit gaan voeren en levert dit het beste resultaat voor de organisatie.

People, Process, Profit dus…

Daarnaast is het gewoon vanuit de mens gezien fantastisch om aan de slag te gaan met je blokkades, beperkingen en angsten. Het is echt mogelijk om wezenlijke stappen te zetten in het loslaten, accepteren en verwerken van deze angsten en blokkades.

Meditatim.nl

Ik ben mijn eigen bedrijf en website begonnen om een paar redenen:

Ik zocht een plek om mijn creativiteit in uit te kunnn leven. Dit platform biedt mij de mogelijkheden om podcasts te maken, blogs te schrijven, youtube video’s te maken en uiteindelijk dit alles te delen met eenieder die zich wil laten inspireren.

Het is fijn om te laten zien wat je kan, en hierbij ook aan de wereld te tonen dat je open staat voor ontmoetingen, het geven van workshops, het trainen, en het coachen van anderen. De site geeft een kijkje in het aanbod wat ik zoal doe.

“Delen is het nieuwe vermenigvuldigen”, daarom zie ik meditatim.nl als mooi platform om ook samen met jou te gaan delen. Ik deel mijn verhalen, maar het zou het fantastisch vinden als jij ook actief bij wil dragen. Dat kan door te reageren op de video’s/podcasts/blogs, maar dat kan ook door zelf mee te doen in video’s, podcasts, blogs en discussies. Samen met jou maken we meditatim.nl, so feel free to join!

Meer weten?

Mail naar info@meditatim.nl of neem contact op via Facebook.